Maak kennis met onze klantenservice

Ervaar onze goede service en kwaliteit.

Onze klantenservice bestaat uit glasspecialisten die u graag helpen bij vragen over het glas, de toepassingen van glas en bij vragen over onze dienstverlening.

Hier geven wij  u al antwoord op veelgestelde vragen. Mocht u vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.
Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!

  • Al meer dan 50 jaar servicegerichte glasservice
  • Advisering door echte glasspecialisten met ervaring
  • Altijd helder, duidelijk & transparant!

Antwoord op veel gestelde vragen:

Bekijk hier de vragen en oplossingen.

Delamineren van de tussenlagen

Gelaagd glas wordt vervaardigd door het samenvoegen van twee of meerdere glaspanelen waartussen een of meerdere folies (PVB) worden aangebracht. De traditionele PVB’s kunnen gaan delamineren indien deze in contact komen met vocht, waardoor de hechting van de tussenlagen met het glas op termijn zal verminderen en waardoor aan de zijkanten van het gelaagde glas een soort van luchtbel zal ontstaan. Delamineren kan niet volledig worden vermeden, maar er zijn grote verschillen in de functie van de gebruikte tussenfolies.

Delaminatie kan worden vermeden door de randen af te schermen voor vocht. Dit kan door er een rubber op te plaatsen met daarop een railtop of een u-profiel zodat het vocht geen rechtstreeks contact kan hebben met de tussenlagen.

Het gebruik van Sentry folie is 100x stijver dan de gewonen PVB’s en nemen geen vocht op waardoor het risico op delaminatie maximaal wordt vermeden!

Glasbalustrade aanbrengen op afgewerkte vloer

Soms wordt de vraag gesteld om op een afgewerkte vloer nog een glasbalustrade te plaatsen. Helaas is dit niet mogelijk, daar in de afgewerkte vloer namelijk vaak leidingen aangebracht zijn en de tegelvloer is aangebracht op een cementdekvloer.

Hoe dan wel?

Zorg ervoor dat onze glasspecialist in het voorontwerp van uw plannen wordt betrokken dan zal deze zijn of haar kennis met u delen, zodat de profielen bevestigd zullen worden tijdens de ruwbouw. Hierdoor worden de profielen direct in het beton verankerd dan wel in het staal, waardoor de stabiliteit van de glasbalustrade gewaarborgd wordt. Bijkomend voordeel is dat het profiel volledig ingewerkt wordt, zodat enkel het glas zichtbaar is.

Is een glazen balustrade veilig?

Glas kwetsbaar? Dat kan het inderdaad zijn, maar de glaspanelen welke door de glasspecialisten van Glasbreuk Herstel® worden toegepast en gemonteerd zijn juist extreem sterk en veilig. Kennis en expertise van onze glasspecialisten zorgen ervoor dat het juiste product op de juiste plaats worden toegepast.

Mocht na oplevering van uw glasbalustrade door een onverwachte omstandigheid een glaspaneel glasbreukpatronen vertonen, klik dan hier.

Kan een glazen balustrade toegepast worden op een bestaand balkon?

Zeker! Een balkon in bestaande bouw is vaak van beton gemaakt. De glasrailingsystemen van Q-railing kunnen hierbij toegepast worden

Goed advies bij herstel van mijn glasschade (5/911)

Glasbreuk Herstel® streeft als organisatie naar een service die een 10 verdient!









5-sterren | 20-10-2022 | Dominique uit Rosmalen
Enthousiaste, vakkundige en perfectionistische medewerkers. Echt top gedaan en wij zijn super tevreden!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Dominique, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 13-01-2022 | Marco uit Dufour
Wat een vriendelijk, vakkundig en professioneel bedrijf… TOP!!!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Marco, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 16-12-2021 | Peter uit Spijk
Snelle glaszetter en netjes werk geleverd.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Peter, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 03-11-2021 | Klaas uit Utrecht
Geweldig, mijn kitten kunnen naar buiten als ik niet thuis ben

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Klaas, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 03-11-2021 | Kees uit Oudenbosch
Super tof, kapote ruit ’s avond direct verangen. Junior chapoo!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Kees, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.

Glasbalustrade Nederland klantenservice, maakt het verschil

Wij behandelen uw vraag met aandacht en komen gemaakte afspraken altijd na.

Makkelijk en snel contact via het formulier

Wij reageren tijdens kantooruren altijd binnen 2 werkdagen inhoudelijk op uw aanvraag. Lekker snel daar houden wij ook van.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Upload max. 5 bestanden & max. 10 mb

Glasbreuk Herstel® toevoegen aan uw contacten

Voeg Glasbreuk Herstel® toe aan uw contacten, zo heeft u altijd onze gegevens binnen handbereik bij vragen of bij glasschade.

Onze kennisbank

Bent u opzoek naar iets specifieks, doorzoek onze website.